Construccions i reformes Vell 9

Construccions i reformes Vell 9
Piscines I Aljubs
T. 669 39 57 75 · 669 39 57 77

Construccions i reformes Vell 9 / Piscines I Aljubs

Construccions i reformes Vell 9
és una empresa dedicada a la construcció d'obra nova i reforma d'habitatges, naus i locals. Organitza i coordina totes les operacions per a la realització completa dels projectes (maçoneria, fontaneria, electricitat, fusteria...). Som especialistes a aportar les solucions més idònies en cada projecte, fent ús de les noves tendències en materials.

Tenim experiència en la rehabilitació de cases mallorquines utilitzant materials nous amb el sistema antic mallorquí.

Piscines i aljubs
és una empresa dedicada a la construcció de piscines. Ofereix tot tipus d'articles per a la seva piscina. Amb un servei personalitzat on preval la qualitat, serietat i l'eficàcia de la bona feina.

Ofereix una qualitat excel·lent als materials, amb una àmplia gamma de productes que li permetrà escollir la piscina que millor s'adapti a les seves necessitats.

Serveis

+++

Les Nostres Obres

Montuiri-TC, 2017.

+++

Alaró C.B, 2015.

+++

Natzaret, 2012.

+++

+ Obras

Consells

CLORACIÓN SALINA

CLORACIÓ SALINA

és una simple reacció d’electròlisi a partir de l’aigua de la piscina amb una lleugera concentració de sal comuna, aproximadament 5 grams per litre, aquesta quantitat de sal és pràcticament imperceptible pel banyista (l’aigua de mar és 6 vegades superior). ?Per mitjà de l'aportació d'una diferència de potencial en uns elèctrodes es produeix una reacció a partir de la sal i l'aigua en la qual es forma hidròxid sòdic i clor gas. Aquest en presència de l'aigua forma un desinfectant que és l'àcid hipoclorós.

+++

Construccions i reformes Vell 9
Piscines I Aljubs
T. 669 39 57 75 · 669 39 57 77